Câte maşini prinde, pe minut, temutul radar pistol [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 03 apr. 2017 Știri auto
Câte maşini prinde, pe minut, temutul radar pistol [VIDEO]

Ieri, pe la prânz, poliţiştii din Bucureşti au ieşit la prins vitezomani. Cel mai grăbit a fost un şofer prins cu 103 kilometri la oră, pe un tronson pe care limita de viteză este de 50 de kilometri pe oră. Şi nu a fost singurul, oamenii legii au dat o amendă pe minut, după ce au scos în oraş temutul radar pistol, scrie Digi24.ro.

Şoferul prins că circula cu o viteză dublă faţă de cea legală nu a mai avut nimic de spus şi nu a încercat să îşi găsească scuze nici în faţa poliţiştilor care i-au suspendat permisul de conducere. Radarul l-a înregistrat cu 103 kilometri pe oră pe Şoseaua Grozăveşti, unde limita este de 50 de kilometri pe oră. Alţi peste 40 de şoferi au primit amenzi.

Unul dintre şoferii opriţi pentru viteză s-a ales şi cu dosar penal pentru că avea numerele autoturismului expirate de mai bine de o jumătate de an.

Poliţiştii au folosit radarul pistol, un aparat performant care înregistrează viteza de la o distanţă de un kilometru. În jumătate de oră, au fost prinşi 40 de conducători auto care au depăşit limita de viteză cu peste 20 de kilometri pe un sector al căreu limită este de 50, toţi fiind sancţionaţi contrvenţional. 

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide