Câţi ani îi dai? De 16 ori mai puţin decât viteza record cu care a fost prins [VIDEO]

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

Un adolescent de 19 ani a fost arestat în Oklahoma City după ce a fost implicat într-o urmărire în mare viteză cu o maşină de poliţie. Mai exact, puştiul a condus un Ford Mustang cu fabuloasa viteză de 334 km / h.

La data de 14 noiembrie, Hector Fraire călătorea pe autostrada Kilpatrikc Turnpike când a fost prins de radarul poliţiee circuland cu 135 km / h. Când şi-a dat seama că este urmărit de o maşină de patrulare, adolescentul a accelerat până la 283 km / h, după care, vâzând că nu poate scăpa a apăsat şi mai tare pedala ajungând la 208 mph, respectiv 334 km / h. 

„200 de mile pe oră … Este extrem de mult”, a spus Paul Timmons, căpitanul Poliţiei din Oklahoma. „Tipul încerca să scape de patrulă. Se pare că a oprit farurile maşinii în speranţa că nu va mai fi văzut.” Doar că în zonă se afla un poliţit care şi-a dat seama că este ceva în neregulă cu maşina. 

Nu este clar cum acel Mustang a reuşit să ajungă la o astfel de viteză de supercar, dar cel mai probabil era vorba de o versiune modificată.

În cele din urmă, adolescent a fost tras pe dreapta şi arestat pentru lepăşirea limitei de viteză şi încercarea de a se sustrage de la controlul poliţiei.

Sursă: Carcoops.comComentarii
Inchide