Câți clienți au comandat Mini Cooper SE? Este una dintre cele mai accesibile mașini electrice

Autor: Elena Luchian 19 mart. 2020 Știri auto

Pentru că este una dintre cele mai accesibile mașini electrice disponibile pe piață la această oră, Mini SE a înregistrat deja 8.000 de comenzi ferme. În România, mașina are un preț de pornire de 33.082 de euro și asta înainte de a calcula prețul final cu prima de casare din cadrul programului Rabla Plus.

GALERIE FOTO

Primul Mini electric de serie din istorie a fost comandat de 8.000 de clienți. Pentru a rezerva mașina, aceștia au depus un depozit de 1.500 de euro. Cei mai mulți dintre clienți nu au avut niciodată un model Mini.

În România, mașina poate fi comandată cu un preț de pornire de 33.082 de euro, dar cei interesați trebuie să țină cont că aceasta poate fi achiziționată prin intermediul programului Rabla Plus, care le va aduce un bonus în valoare de 10.000 de euro.

Ce mașini electrice sub 10.000 de euro poți cumpăra de pe site-ul mobile.de chiar în acest moment

Produs în Marea Britanie, la Oxford, începând cu luna noiembrie a anului trecut, Mini Cooper SE este pus în mișcare de un motor electric care dezvoltă 184 de cai putere și un cuplu de 270 Nm. Sunt cifre care fac mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde.

Energia este stocată într-o baterie cu o capacitate de 28,9 kWh, care îi asigură o autonomie cuprinsă între 235 și 270 de kilometri. Mini Cooper SE este cu doar 2.000 de euro mai scump decât versiunea S cu motor convențional.

În România, doar Skoda CITIGOe iV, Volkswagen e-up!, smart EQ fortwo, Peugeot e-208 și Renault ZOE sunt mai ieftine decât Mini Cooper SE.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide