Cazinoul GTA Online: Ce jocuri poţi juca în Grand Theft Auto?

Autor: Cristian Agatie 30 sept. 2019 Știri auto
Cazinoul GTA Online: Ce jocuri poţi juca în Grand Theft Auto?

Ultima actualizare GTA V este construită pe relaţia dintre personajele principale. Acesta este primul joc din serie în care sunt implicaţi trei eroi simultan, între care puteţi comuta liber în timpul jocului. Comutarea între personaje accelerează semnificativ ritmul acţiunii. Misiunea pentru mafia azerbaidjană a devenit deja cel mai cunoscut episod din GTA V: în timp ce Trevor lucrează cu un informator într-un hangar din periferia oraşului Los Santos, pe coastă, Michael caută o victimă printr-o mulţime de imigranţi.

Însă, cel mai interesant lucru din GTA V se întâmplă în timpul scenelor de jaf – misiuni pe scară largă cu mai multe faze: sarcini pregătitoare, alegerea unui plan, angajarea de complici şi operaţiunea în sine. Cei care iubesc jafurile spectaculoase vor avea nevoie de mai mult efort: vor trebui să obţină echipamentul necesar, să-şi construiască un plan şi abia atunci, pe etape, să-l aplice. Cea de-a doua opţiune, în cea mai mare parte, nu numai că aduce mai multă plăcere, dar se dezvoltă şi mai dramatic. Viaţă este în plină evoluţie. Pentru a obţine efectul necesar, autorii Grand Theft Auto V inundă Los Santos cu detalii importante: misiuni laterale, diverse mini-jocuri, personaje colorate şi aşa-numitele „întâlniri” aleatorii (mini-sarcini bruşte pe străzile oraşului) care au migrat aici din Red Dead Redemption. Cei care au fost în Los Angeles vor naviga cu uşurinţă în Los Santos; aceasta este o copie prescurtată a oraşului în care doriţi să trăiţi, organizând meciuri de golf sau tenis cu prieteni virtuali, scufundări, golf, yoga, paraşutism extrem, vânătoare şi chiar jocuri de noroc la cazinou.

Da, exact, GTA Online a deschis în sfârşit un cazinou, pe care jucătorii îl aşteaptă cu nerăbdare de aproape şase ani. Diamond Casino este situat în zona Vinewood şi puteţi juca poker, blackjack şi ruletă, precum şi să plasaţi pariuri la curse. Jocurile sunt asemănătoare cu cele de pe site-ul www.cazinouri.info, care oferă cele mai actuale recenzii despre cazinouri online româneşti. Pentru toate acestea, veţi avea nevoie de cipuri – 1 cip este egal cu 1 dolar. La prima vizită, jucătorii vor fi premiaţi cu 5.000 de jetoane, ca bonus de bun-venit. În plus, o anumită cantitate de jetoane va fi creditată suplimentar zilnic. Dacă norocul este de partea voastră, atunci câştigurile pot fi cheltuite în magazinul de la cazinou pentru arme şi alte rarităţi.

Farmecul jocului GTA online este în realism, munca armonioasă a tuturor mecanismelor de joc, atenţie incredibilă la detalii şi replicarea lumii reale într-un format digital excepţional. Cazinoul este un adaos foarte logic la GTA din cauza tendinţelor pe care le dictează industria modernă. 

GTA V este deja un joc de nouă generaţie. Rezultatele comerciale au depăşit în mod previzibil aşteptările – 800 de milioane de dolari pentru prima zi şi cu mult peste un miliard – câteva zile mai târziu. Grand Theft Auto este unul dintre cele mai mari jocuri ale unei generaţii, un proiect care, prin simplul fapt al existenţei sale, schimbă conştiinţa oamenilor şi redeschide practic realitatea socială, fiind în acelaşi timp o reflectare exactă a acestei realităţi. Veţi vedea că odată ajunşi pe străzile Los Santos, în fiecare secundă nu veţi înceta să vă miraţi de frumuseţea şi elaborarea lumii din jurul nostru. Străzile calde şi bogate din metropolă sunt pline de oameni. Plimbările liniştite la soare în largul coastei creează o atmosferă incredibilă de vară.

Este amuzant, dar pentru cele nouăsprezece luni care au trecut de la prima lansare, GTA V nu şi-a pierdut relevanţa. Odată cu lansarea versiunii pentru PC, aventura din Los Santos va rămâne în top pentru foarte mult timp. Acesta este GTA V în forma sa finală – cea mai complexă, avansată tehnologic şi pur şi simplu cea mai tare versiune a fenomenalului joc.

Dezvoltatorii jocului – Rockstar North – a făcut din nou un salt imens. Grand Theft Auto V este cel mai bun joc al seriei din toate punctele de vedere. Totul este bine aici: de la început până la sfârşit, de la personaje la grafică. Veţi înţelegeţi acest lucru numai când terminaţi campania – nu o sa doriţi să părăsiţi Los Santos nici măcar pentru o secundă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide