Ce a pățit un tânăr suspect de coronavirus care s-a dus să dea examenul auto

Autor: ProMotor 06 mart. 2020 Știri auto
Ce a pățit un tânăr suspect de coronavirus care s-a dus să dea examenul auto

Un tânăr suspect de coronavirus care s-a dus să dea examenul auto este cercetat acum de polițiști. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Brăeşti, judeţul Iaşi, s-a dus să dea proba practică la şcoala de şoferi, deşi era izolat la domiciliu. Autorităţile au aflat că a plecat de acasă când tânărul era deja în maşină cu examinatorul.

Tânărul  din localitatea Brăeşti a plecat joi dimineaţă de acasă, deşi era izolat la domiciliu. Acesta s-a dus la Paşcani, unde era programat să dea examenul practic la şcoala de şoferi. Potrivit unor surse, examinatorul a aflat că acesta era izolat la domiciliu în timpul examenului şi i-a spus tânărului să tragă pe dreapta în faţa secţiei de poliţie.

Acesta nu este singurul caz din judeţul Iaşi în care o persoană izolată la domiciliu a plecat de acasă deşi nu avea voie.

„Sunt în derulare procedurile de sancţionare a trei cetăţeni din judeţul Iaşi care, în urma acţiunilor zilnice de monitorizare realizate prin intermediul DSP, a medicilor de familie sau a primăriilor, au fost identificaţi ca părăsind domiciliul deşi se aflau încă în perioada de izolare de 14 zile de la venirea în ţară dintr-una din regiunile aflate în zona galbenă”, au anunţat, vineri, reprezentanţii DSP Iaşi.

Potrivit legii, amenda în cazul nerespectării indicației de izolare la domiciliu poate ajunge până la 10.000 de lei. Vineri după-amiază, în judeţul Iaşi erau 723 persoane sunt izolate la domiciliu, fără simptomatologie specifică.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: JESHOOTS.com from Pexels



Comentarii
Inchide