Ce amendă a primit un şofer pentru iconiţele cu Arsenie Boca din bord

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto
Ce amendă a primit un şofer pentru iconiţele cu Arsenie Boca din bord

Şoferul unui autocar care transporta pelerini la Mănăstirea Prislop a primit două amenzi de câte 4.000 de lei. Unul dintre motive este cel putin neobişnuit: în loc să afişeze pe bord panoul cu informaţii privind cursa, a preferat icoanele lui Arsenie Boca. Cealaltă amendă a luat-o pentru că avea asigurarea auto expirată. 

Şoferul a contestat decizia în instanţă, iar magistraţii de la Tribunalul Hunedoara au decis transformarea în avertisment a sancţiunii de 4.000 de lei, primită pentru icoane. Magistraţii au considerat că lipsa panoului informativ reprezenta un pericol social redus, iar amenda de 4.000 de lei era, astfel, disproporţionată. În privinţa asigurării însă autorităţile nu l-a iertat pe şofer, astfel că acesta a trebuit să achite 4.000 de lei amendă. 

Sursă: Antena3.roMarius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide