Ce are în garaj Matt Hughes, fostul campion Ultimate Fighting Championship

Autor: Oraan Mărculescu 17 iul. 2013 Știri auto

Americanul Matt Hughes este unul dintre cei mai apreciaţi luptători de arte marţiale mixte, activând un NJCAA şi UFC, ba chiar având la activ două titluri de UFC Welterweight Champion.

Cu alte cuvinte, nu e genul de om pe care ai vrea să îşi şicanezi în trafic… Dar, fiind vorba despre un american, e foarte uşor să îl eviţi, deoarece se diferenţiază imediat de cei din jur datorită ”chestiilor” pe care le conduce.

În primul rând, Matt este îndrăgostit de motocicleta sa customizată Harley Davidson, pe care a ornat-o chiar cu titlurile câştigate în cariera sa de luptător.

După care Matt îşi arată muşchii într-o maşină devenită deja simbol al forţei americane (deşi între timp marca a dat faliment…): un Hummer H2 preparat pentru offroad, având suspensie modificată, troliu şi vopsea neagră. Într-un cuvând, arată ameninţător.

Însă motocicleta şi maşina de teren par jucării pe lângă adevăratele utilaje pe care Matt Hughes le foloseşte la ferma sa: o mică flotă de tractoare John Deere, care mai de care mai performante, pe care luptătorul le ”călăreşte” cu plăcere, impresionat de forţa brută a marilor motoare diesel.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide