Ce are special salonul de masaj terapeutic fivemassage.ro?

Autor: Cristian Agatie 31 aug. 2019 Știri auto
Ce are special salonul de masaj terapeutic fivemassage.ro?

La salonul de masaj terapeutic, fivemassage.ro prin procedurile speciale realizate, terapia este împinsă la un nivel superior. Folosirea unei metode de combinare a masajului cu o formă de meditaţie ghidată conduce la recâştigarea completă a echilibrului şi la stabilirea unei armonii perfecte între corp, psihic şi spirit.

Masajul terapeutic este o procedură practicată de mii de ani şi ale cărei beneficii sunt recunoscute prin observaţii clinice foarte amănunţite. In prezent, exista cel putin 80 de stiluri de masaj terapeutic. Acestea diferă în funcţie de tehnica folosită, de mişcările utilizate şi de presiunea exercitată.  În cele mai multe cazuri el este o procedură complementară, recomandată de medici, pentru a accelera refacerea în urma suferiri unor traumatisme sau accidentări sau pentru ameliorarea anumitor forme de durere. Pentru a fi cât mai eficientă practicarea lui trebuie să fie făcută de terapeuţi specializaţi, cu pregătire medicală şi cu experienţă.

În funcţie de afecţiunile diagnosticate, terapia poate fi aplicată pentru a acţiona în mod diferenţiat. Astfel ea poate fi folosită pentru a realiza un masaj ortopedic, decontractant sau tonifiant, un drenaj limfatic, o terapie neuromusculară, o terapie cranio-sacrală etc.

Dincolo de acţiunea sa medicală terapeutică, masajul este şi un un tratament pentru psihicul nostru. Stresul şi grijile de peste zi ne acaparează adesea fără să ne dăm seama. Ne simţim agitaţi şi într-o permanentă stare de anxietate, ce ne poate afecta comportamentul, puterea de concentrare şi chiar  somnul. Pentru a scăpa de această situaţie, una dintre cele mai bune metode de relaxare şi de refacere a echilibrului energetic al întregului organism este tot aceea de a recurge la o procedură adecvată de masaj terapeutic.

Care sunt principalele beneficii pe care masajul terapeutic le poate aduce stării nostre de sănătate?

Realizat la recomandările medicului sau pentru propria noastră plăcere, este bine de ştiut că masajul terapeutic are numeroase beneficii pentru sănătatea noastră fizică şi mentală. El este o formă de terapie destinată remedierii unor probleme medicale specifice, conducând la o ameliorare vizibilă şi la grăbirea procesului de vindecare. Avantajele aduse stării noastre generale sunt pozitive şi remarcabile.

Iată care sunt cele mai importante beneficii aduse de apelarea la masajul terapeutic:

·         contribuie la o mai bună funcţionare a sistemului muscular şi circulator

·         are implicaţii pozitive asupra articulaţiilor

·         ajută la o mai bună irigare a creierului şi a organelor vitale

·         amplifică producerea de globule roşii, contribuind la întărirea sistemului imunitar

·         poate contribui la îmbunătăţirea calităţii somnului

·         reduce retenţia de apă

·         reduce spasmele şi crampele

·         stimulează fluxul limfatic

·         poate ajuta la subţierea ţesutului adipos

·         scurtează perioada de recuperare medicală de după un accident sau o intervenţie chirurgicală

·         ajută la elimina anumitor tipuri de durere, precum cele lombare sau cervicale

·         stimulează secreţia de endorfine, ce are ca efect reducerea nivelul de stres şi a stărilor de anxietate.

Acestea sunt doar cele mai importante aspecte pe care alegerea acestui tip de terapie le poate aduce. În funcţie de tipul de masaj ales, există anumite particularităţi şi tehnicile utilizate vizează anumite rezultate specifice. In funcţie de problema semnalată şi de tipul de masaj recomandat se produc anumite efecte. Per ansamblu masajul va contribui semnificativ la ameliorarea problemei tratate şi ne va ajuta să ne simţim revigoraţi şi energizaţi.

De ce să alegem salonul Five Massage pentru efectuarea de masaje terapeutice?

Find vorba despre un salon care dispune de terapeuţi cu diplome şi certificări în domeniu, în acest loc puteţi beneficia de metodele de masaj terapeutic ce pot fi recomandate de un medic, câtşi de proceduri de masaj mai speciale şi de relaxare. Aici puteţi avea parte de masaj balinez, masaj thailandez, masaj suedez, masaj anticelulitic, masaj capilar sau masaj facial, precum şi de  tratamente speciale, cum ar fi masaj la patru mâini, masaj pentru cuplu, masaj VIP sau masaj cu meditaţie ghidată.

În cazul în care nu veniţi cu o recomandare medicală, dar vreţi să beneficiaţi de o metodă de masaj disponibilă aici, puteţi cere sfatul unuia dintre terapeuţi. Acesta vă poate îndruma şi vă poate da toate sfaturile necesare de care aveţi nevoie pentru a lua cea mai bună decizie pentru a obţine efectul dorit sau pentru a încerca ceva nou şi inedit.

Camerele în care se execută masajele sunt extrem elegante şi curate şi sunt dotate cu tot ce este necesar pentru a vă simţi cât mai bine şi a vă bucura de o ambianţă plăcută şi primitoare. Vor fi folosite uleiurile esenţiale de lavandă, ylang-ylang, patchouli, iasomie, lemn de santal etc. de cea mai bună calitate,  cu miros proaspăt şi relaxant.

Pentru a afla mai multe detalii despre proceduri sau pentru a face o rezervare accesaţi site-ul Fivemassage.ro.  Dacă nu aţi încercat încă puteţi solicita unul dintre tratamente speciale!

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide