Ce despăgubire a primit după ce a căzut cu mașina într-o groapă?

Autor: Elena Luchian 07 dec. 2019 Știri auto

A căzut cu mașina într-o groapă, a dat statul în judecată și a primit o despăgubire de 4 milioane de dolari. S-a întâmplat în Statele Unite ale Americii, pe când șoferii care au căzut în groapa din Drumul Taberei au fost certați de autorități că nu au fost atenți la semnalizarea lucrării RADET.

Intră în galerie

O femeie care a căzut cu mașina într-o groapă a primit suma uriașă de la Consiliul Local al orașului Los Angeles, după accidentul în care a fost rănită în februarie 2017. Șoferița atunci în vârstă de 48 de ani s-a trezit că asfaltul se surpă sub mașina ei. Vehiculul s-a prăbușit în gol de la o înălțime de 7 metri și a aterizat pe acoperiș, într-un canal de apă menajeră. Pompierii au intervenit rapid și au salvat-o.

Femeia a suferit leziuni minore, dar și pagube materiale însemnate, pentru că mașina a fost declarată daună totală. În urma unui proces împotriva autorităților locale, care s-a desfășurat pe perioada a aproape trei ani, femeia rănită a primit despăgubiri în valoare de 4 milioane de dolari.

O filmare realizată de o televiziune locală arată momentele dramatice de după accident și intervenția pompierilor pentru a o salva pe șoferiță.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Daily News



Comentarii
Inchide