Ce face această femeie cu uscătorul de păr în mână este extraordinar!

Autor: Cristian Agatie 17 sept. 2019 Știri auto
Ce face această femeie cu uscătorul de păr în mână este extraordinar!

Patti Baumgartner, o bătrânică din statul american Montana, s-a decis să acţioneze pentru a-şi ţine familia în siguranţă, pentru că şoferii conduceau cu viteză mare pe lânga casa ei. Statul Montanta are a treia cea mai mare rată de mortalitate în accidente rutiere dintre toate statele americane.

Femeia a vrut să facă zona mai sigură pentru copii şi nepoţii ei, aşa că a s-a aşezat la marginea drumului cu un uscător de păr îndreptat către trafic, în speranţa că şoferii care o vor vedea de la distanţă vor crede că este un poliţist cu un aparat de radar.

Eforturile sale nu au trecut neobservate, astfel că bunica Baumgartner a primit titlul de „poliţist onorific” pentru încercările sale de a încetini maşinile şi a face drumuruile din cartierul său mai sigure. Faptele sale au atras atenţia secţiei locale de poliţie, după ce mai multe fotografii cu aceasta au apărut pe reţelele de socializare. 

„Mi se pare extraordinar”, a declarat un poliţist. „Avem o problemă cu viteza în Montana şi cred că ideea femeii a fost una creativă, în măsură să-i inspire şi pe ceilalţi să facă astfel de lucruri mărunte pentru combaterea vitezomanilor, fără a-i deranja prea mult pe ceilalţi”.

Potrivit datelor furnizate de un institut de cercetări pentru transporturi al Universităţii din Michigan, Monmtana are a treia cea mai importantă rată a mortalităţii din accidente rutiere din Statele Unite (21,7 morţi la 100.000 de locuitori), după Mississippi şi Wyoming.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide