Ce include oferta celui mai bun producator capace plastic si ambalaje plastic?

Autor: Cristian Agatie 31 aug. 2019 Știri auto
Ce include oferta celui mai bun producator capace plastic si ambalaje plastic?

Lucrând în strânsă colaborare cu toţi beneficiarii produselor lor, ţinând mereu seama de necesităţile specifice şi de nevoia continuă de îmbunătăţire, Schoeller Allibert se dovedeşte de fiecare dată cel mai performant producator capace plastic si ambalaje plastic.

Aceasta  este o companie cu tradiţie şi renume ce inventează, proiectează şi dezvoltă soluţii logistice din plastic de mai bine de 50 de ani. Firma colaborează cu cei mai importanţi producători din domenii precum agricultura, industria producătorilor de bere şi componente pentru maşini, alimentară, farmaceutică etc. şi este formată din cei mai importanţi jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Schoeller Allibert este leader prin excelenţă pe piaţa soluţiilor de containere, paleţi şi coşuri, oferind  o gamă extinsa de produse şi servicii. Ea vine mereu în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu soluţii noi şi inovatoare, punând la dispoziţia acestora servicii complexe şi complete. Cea mai nouă caracteristică este denumită 360º şi implică proceduri de reciclare a produselor furnizate.

Toate soluţiile oferite sunt atent studiate şi cât mai eficiente pentru scopurile cărora le sunt destinate. Ele sunt cele mai bune pentru multe dintre industriile cărora li se adresează şi asigură cea mai bună protejarea a calităţii produselor pe întreg procesul de transport şi depozitare.

Containerele şi lăzile aflate în ofertă conservă prospeţimea produselor din momentul în care sunt preluate, până în momentul în care ajung pe rafturile supermarketurilor. Compania oferă în acest sens o gamă variată de soluţii de containere reutilizabile, foarte solide, atât pentru agricultura, cât şi pentru horticultură, pentru procesarea legumelor şi pentru procesele de vinificaţie: containere stivuibile, navete dublu stivuibile, navete pliabile, containere mari rigide sau pliabile care satisfac perfect nevoile specifice ale acestei industrii.

Industria alimentara  este una dintre cele care impun unele dintre cele mai exigente cerinţe în materie de rezistenţă, fiabilitate şi condiţii de igienă a conţinutului transportat.  Astfel compania a căutat mereu să satisfacă cât mai bine nevoia de eficienţă logistică în acest domeniu, atât ca formă, cât şi ca varietate. Întrucât în industria alimentara majoritatea proceselor sunt automatizate, compania a proiectat ambalaje speciale, care susţin sarcini mari în sistemele de depozitare în rafturi High Bay şi sunt compatibile cu sistemele automate de manipulare. De asemenea, furnizează sisteme de monitorizare, identificare etichete şi coduri de bare RFID.

De ce să alegeţi capacele şi ambalajele de plastic aflate în oferta companiei?

Graţie calităţii, caracteristicilor şi performanţei dovedite, produsele realizate de această companie au devenit în multe cazuri etalon pentru toţi producătorii din domeniu. Pasiunea pentru inovaţie, experienţa şi cunoştinţele dobândite de-a lungul timpului au contribuit foarte mult la ridicarea standardelor.

Schoeller Allibert îşi poate ajuta orice client în realizarea produselor dorite de la etapa de proiectare şi testare a unui produs, până la finalizarea lui, astfel încât să ajungă la soluţia cea mai bună, capabilă să satisfacă toate nevoile şi exigenţele domeniului căruia îi este destinat.

Pentru a nu exista niciun fel de probleme, produsele sunt verificate foarte atent pentru a corespunde  cât mai bine calităţii anunţate. Orice neconformităţi şi defecte sunt inacceptabile. Sunt un producător  extrem de pretenţios şi exigent atunci când vine vorba de satisfacerea nevoilor şi dorinţelor clienţilor.

Toate produsele realizate sunt livrate la standardele de performanţă solicitate de beneficiar şi conform solicitărilor acestuia. Datorită măsurilor de control al stocurilor existente, însoţite de dialogul cu clienţii, produsele solicitate sunt furnizate în cel mai scurt timp cu putinţă. Clienţii sunt serviţi prompt şi cu amabilitate de un personal competent, capabil să ofere cele mai bune sfaturi şi recomandări şi să răspundă  rapid la orice solicitare pe care o primesc.

Industriile cheie în care evoluează activitatea companiei sunt: agricultura, industria auto, industria alimentară şi de procesare a alimentelor, industria băuturilor, industria farmaceutică, retail, producţia industriala şi servicii de pooling.

Compania oferă o gamă completă de soluţii de ambalare din plastic returnabil, realizând atât  produse standard, cât şi produse complet personalizate. Principale tipuri de produse pe care le concep, produc şi distribuie sunt: containere mari pliabile (FLC), lăzi pliabile (FSC), boxpaleti rigizi din plastic, navete şi tăvi pentru industria băuturilor, containere stivuibile, navete dublu stivuibile, găleţi certificate ONU pentru manipularea substanţelor periculoase, containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor, paleţi din plastic şi cărucioare pentru manipularea navetelor, capace de plastic.

Materialele din care sunt realizate produsele sunt durabile şi rezistente la condiţii de transport şi manevrare frecventă şi la expunerea la temperaturi ridicate sau în camere frigorifice, sunt igienice, au forme ergonomice ce permit manipularea şi golirea eficientă, sunt concepute pentru a fi uşor preluate şi depozitate cu tehnologia disponibilă la ora actuală, dar mai ales sunt complet reciclabile.

Pentru a consulta oferta celui mai important producător capace şi ambalaje plastic returnabile şi pentru a comanda accesaţi pagina Schoellerallibert.com sau contactaţi un reprezentant comercial al companiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide