Ce înseamnă ”daily car” pentru Cristiano Ronaldo

Autor: Marius Vișan 14 sept. 2021 Știri auto

Expresia ”daily car” este destul de comună în comunitatea auto și se referă la mașina pe care o conduci în fiecare zi, de cele mai multe ori de la serviciu și înapoi, acasă.

Reîntors la Manchester United, Cristiano Ronaldo și-a cumpărat o nouă mașină. Modelul ales pentru a circula zi de zi spre cantonament şi înapoi, acasă este un super-SUV Lamborghini Urus cu volan pe dreapta. Mașina a costat aproximativ 200.000 de euro.

Cristiano Ronaldo a ales o culoare gri. Este o culoare relativ banală în comparație cu alte mașini pe care fotbalistul le deține deja în garajul său.

Sursă foto: Tuttosport.com

Cu toate acestea, sub capota mașinii nu se află nimic banal. Lamborghini Urus are un motor V8 de 4.0 litri twin-turbo care oferă 650 CP (478 kW) și un cuplu maxim de 850 Nm. Urus accelerează de la 0 la 100 km / oră în 3,6 secunde, 0-200 km / oră în 12,8 secunde și atinge o viteză maximă de 305 km / oră este cel mai rapid SUV disponibil în momentul lansării pe piață.

Cristiano Ronaldo tot adaugă noi mașini în colecția sa

La începutul lunii august el a postat pe Instagram o poză cu una dintre mașinile sale, un Mercedes tunat de Brabus. A strâns 15 milioane de reacții în 48 de ore. Modelul tunat de Brabus are un motor V12 care l-a fost transformat într-un veritabil supercar. Modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde și atinge o viteză maximă de 280 km/h. Aceste performanțe li se datorează celor 900 de cai putere.

Numărul vehiculelor din garajul lui Cristiano Ronaldo este într-o continuă creștere. Deținătorul a cinci Baloane de Aur are un întreg salon auto acasă. Pe lista lui se regăsesc un Bugatti Veyron, trei Ferrari, un Aston Martin DB9, un Bentley GT Speed, un Lamborghini Aventador LP700-4 și un Rolls-Royce Phantom.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lamborghini.com, Dung Pi (Facebook), Cristiano Ronaldo (Instagram)


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide