Ce mai vând românii prin targ? Supermaşini la preţuri care l-ar face să roşească şi pe James Bond [FOTO]

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

Când vine vorba de maşini bugetul romanului este destul de limitat, de aceea numărul de maşini second hand vândute in Romania este peste cel de masini noi. Astfel, compatrioţii noştri preferă să cumpere maşini second, dar dintr-o clasa superioara, în schimbul unor maşini noi, dar dintr-o clasa inferioară. 

În acest context am dat o raită pe site-urile de care vând maşini second hand să vedem ce au mai pregătit bun pentru amatorii de ”chilipiruri”. Aşa am dat de acest Aston Martin V8 Vantage de vânzare pentru 63.000 de euro. Având în vedere că un astfel de model se vinde cu 100.000 de dolari, cel care vrea să se simtă ca James Bond poate economisi ceva cumpărând-o la mâna a doua. Iată ce spedificaţii are:

Anul fabricatiei – 2007
Km – 17.200 km
Capacitate cilindrica – 4.300 cm3
Combustibil – Benzina
Putere – 450 CP
Cutie de viteze – Manuala
Transmisie – Spate
Norma de poluare – Euro 4
Timbru de mediu platit – DaMarius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide