Ce maşină are atacantul de 64 de milioane de euro de la Paris Saint-Germain, Edinson Cavani

Autor: Adrian Mihălţianu 19 sept. 2013 Știri auto
Ce maşină are atacantul de 64 de milioane de euro de la Paris Saint-Germain, Edinson Cavani

Fotbalul adevărat presupune foarte mulţi bani. Recent, Paris Saint-Germain a plătit o sumă record pentru Liga 1 franceză ca să-l aibă în componenţă pe uruguayanyl Edinson Cavani, transferat de la Napoli.

Iar când faci obiectul unui transfer de 64 de milioane de euro, este de aşteptat să simţi un adevărat zeu, deci să te comporţi ca atare. Adică ne-am fi aşteptat ca Edinson Cavani să rupă gura târgului cu vreo maşină de minim un milion de euro.

Ei bine, nu e chiar aşa, deoarece atacantul uruguayan a optat pentru cel mai mic model Ferrari care poate fi achiziţionat în acest moment: Ferrari 458 Italia, o maşină cu un preţ în jurul a 250.000 de euro, adică decent pentru un fotbalist milionar.

Interesant, maşina este înmatriculată în Italia, aşa încât gurile rele susţin că nici măcar nu ar fi vorba de un Ferrari nou-nouţ, ci de unul second-hand… Dar, ce mai contează, important este acum ca Edinson să ia aminte la greşelile pe care le-au făcut până acum celelalte vedete ale echipei, care, de asemenea, conduc bolizi de sute de mii de cai putere, care depăşesc 300 km/h.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide