Ce maşină conduce Ianis Hagi. Este un model reper pentru sportivitate şi dinamică – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 1 an Știri

La fel ca pe teren, Ianis Hagi excelează şi la capitolul maşini. El conduce un model reper pentru sportivitate şi dinamică în clasa compactă: BMW M140i xDrive, culoarea Alpine White, Edition Shadow, cu un motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină, cu 6 cilindri în linie, ce dezvolta 250 kW/340 CP.

BMW M140i xDrive accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde.

Automobilul oferă performanţe maxime

Frânele M Sport ale automobilului sunt create pentru a oferi performanţă maximă, iar sistemul de tracţiune integrală xDrive controlează distribuţia puterii, pentru a îmbunătăţi agilitatea şi pentru a contrabalansa subvirarea sau supravirarea în viraje.

La momentul primirii maşinii el a beneficiat şi de un program special de pregătire cu pilotul şi trainerul certificat BMW Driving Experience, Claudiu David.

Ca şi pe teren, Ianis este la fel de responsabil şi la volan

„La volan sunt responsabil, aşa cum sunt şi pe teren. Trebuie să am grijă în primul rând de mine, la început e normal să învăţ maşina, să o simt şi o să fie bine. Tatăl meu îmi va da indicaţii toată viaţa, am de învăţat mereu multe lucruri de la el. Mai ales la condus, o iau uşor, uşor”, a spus Ianis Hagi

GALERIE FOTO

 


Comentarii
Inchide