Ce mașină conduce Paris Hilton? Este imposibil de spus ce culoare are!

Autor: ProMotor 02 mart. 2020 Știri auto

Paris Hilton nu iese din casă până nu anunță câțiva paparazzi ca să-și anunțe programul. Într-una dintre ieșirile recente, moștenitoarea imperiului financiar Hilton a avut grijă ca mașina ei să apară în fotografii.

Galerie foto

Paris Hilton conduce în ultima perioadă un BMW i8 Roadster. Mașina cu sistem de propulsie hibrid a fost colantată, iar culoarea autocalantului este imposibil de ghicit. Pare să fie vorba despre un argintiu cu nuanțe de roz și violet.

Strănepoata lui Conrad Hilton, fondatorul celebrului lanț hotelier, a fost fotografiată ieșind de la spa și mergând spre mașina care o aștepta în parcare. Paris a avut grijă ca paparazzi să-i “surprindă” cele mai bune unghiuri, așa că a defilat de mai multe ori pe trotuar, ca și cum s-ar fi aflat la o prezentare de modă.

Odată ajunsă la volan, blonda în vârstă de 39 de ani și-a luat cățelul în brațe și a plecat.

BMW i8 Roadster este un plug-in hybrid cu motor turbo de 1,5 litri și motor electric, care dezvoltă împreună 374 de cai putere și un cuplu de 570 Nm. Mașina poate accelera de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde și are o viteză maximă de 250 km/h.

Paris este cunoscută pentru soluțiile bizare pe care le alege pentru personalizarea mașinilor sale. Ea a renunțat recent la un Bentley vopsit în roz.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide