Ce mașină și-a cumpărat un bărbat, orb din naștere, imediat ce și-a căpătat vederea

Autor: Marius Vișan 29 iul. 2020 Știri auto

Site-ul The Drive relatează povestea unui bărbat din Benalto, Alberta (Canada) care și-a cumpărat un Chevrolet Corvette Grand Sport C7 galben, imediat ce și-a căpătat vederea.

Mike Schickerowski a suferit toată viața de o boală care l-a împiedicat să vadă. La vârsta de 44 ani Mike a fost supus unei intervenții chirurgicale în California, SUA, în urma căreia a reușit să-și capete vederea. La scurt timp bărbatul a mers să facă școala de șoferi și să obțină permisul de conducere.

La fel ca un bebeluș care aude vocea mamei prin intermediul aparatului auditiv pentru prima dată și merge ulterior la un concert rock, Schickerowski și-a obținut permisul de șofer (trecând testul de la prima încercare) și și-a cumpărat nici mai mult, nici mai puțin decât un Chevrolet Corvette Grand Sport C7 galben strălucitor.

Chevrolet Corvette Grand Sport C7 de 460 de CP

Vecinii i-au spus că are nevoie de un pick-up, la fel ca majoritatea localnicilor din zonă, însă Schickerowski a ales ceva care să atragă atenția.  El a optat pentru un Chevrolet Corvette în culoarea galbenă. Această versiune a coupe-ului are un kit aerodinamic exterior preluat de la Z06, iar sub capotă să află un motor V8 pe benzină, aspirat natural, de 6.8 litri care produce 460 de CP.

„După ce am obținut permisul de conducere, în aprilie 2019, am condus într-adevăr un singur vehicul, un Yukon al soției mele, înainte de a cumpăra acest Corvette, mai târziu, în august”, a declarat Schickerowski pentru The Drive.

Mike și-a propus să o personalizeze după bunul plac, modificând-o chiar în propriul garaj cu ajutorul unui prieten. Mașina are elemente de iluminare LED decorative și uși inspirate de la Lamborghini.

Intră în Galeria Foto

Sursă: thedrive.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide