Ce maşină şi-a luat Cristiano Ronaldo după succesul de la Euro | FOTO

Autor: Marius Vișan 15 iul. 2016 Știri auto

 


Se pare că atacantul de la Real Madrid a decis să-şi facă un cadou scump după succesul surpriza al Portugaliei de la Euro 2016, adăugându-şi un alt supercar la colecţia sa, scrie Goal.com.

Superstarul de la Real, care a marcat trei goluri în Franţa şi a contribuit la câştigarea turneului, a adus o nouă ”bijuterie” în colecţia sa, achiziţionându-şi un Bugatti Veyron nou nouţ.

„Animalul”, aşa cum Ronaldo l-a numit, pare a fi o versiune Veyron 16.4 Grand Sport Vitess care poate ajunge la o viteză maximă de 410 km/h, iar acesta poate ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 2,6 secunde. 

Bugatti a spus despre maşină că este „cel mai puternic şi cel mai rapid roadster de serie din lume”.

Preţul lui este pe măsură: 1,2 milioane de euro


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide