Ce mașini și scutere pot fi cumpărate de la ANAF prin vânzare directă

Autor: Cristian Gubandru 23 feb. 2022 Știri auto

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la vânzare directă mai multe autoturisme și scutere în perioada următoare. De asemenea, in fiecare lună, ANAF organizează zeci de licitații, care sunt anunțate pe pagina de internet a instituției.

Aceste autovehicule sunt confiscate de la cetățenii care au datorii către stat, iar starea lor este una bună. Prețurile acestora se situează uneori sub cele practicate pe piața „SH”.

Lista cu autovehiculele scoase la vânzare directă de către ANAF

  • Autoturism BMW 320, an de fabricație 2005, motor de 2 litri diesel 163 CP. Prețul de vânzare este de 13.125 de lei cu TVA. Modelul va fi scos la vânzare pe 3 martie în localitatea Constanța.
  • Motoscuter Linea Viper, an de fabricație 2011, cilindree 50 cmc, 4 CP, benzină. Prețul de vânzare este de 2.250 de lei cu TVA. Modelul va fi scos la vânzare pe 4 martie în localitatea Galați.
  • Motoscuter Aprilia Leonardo, an de fabricație 1998, cilndree 125 cmc, 12 CP, benzină. Prețul de vânzare este de 600 de lei cu TVA. Modelul va fi scos la vânzare pe 4 martie în localitatea Galați.
  • Motoscuter Aprilia Leonardo, an de fabricație 2011, cilndree 125 cmc, 12 CP, benzină. Prețul de vânzare este de 1350 de lei cu TVA. Modelul va fi scos la vânzare pe 1 martie în localitatea Galați.
  • Autoturism VW Passat, an de fabricație 2003, motor de 1,9 litri diesel. Prețul de vânzare este de 3075 de lei cu TVA. Modelul va fi scos la vânzare pe 28 februarie în localitatea Constanța.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

  • Autoturism VW Passat, an de fabricație 2001, motor de 2,5 litri diesel. Prețul de vânzare este de 3000 de lei cu TVA. Modelul va fi scos la vânzare pe 25 februarie în localitatea Constanța.
  • Autoturism Audi A6, an de fabricație 2000, motor de 2,4 litri benzină. Prețul de vânzare este de 2600 de lei cu TVA. Modelul va fi scos la vânzare pe 24 februarie în localitatea Constanța.
  • Autoturism VW Passat, an de fabricație 1999, motor de 1,9 litri diesel. Prețul de vânzare este de 3750 de lei cu TVA. Modelul va fi scos la vânzare pe 23 februarie în localitatea Constanța.
  • Autoturism Renault Laguna Caravan, an de fabricație 2001, motor de 1,9 litri diesel. Prețul de vânzare este de 2.600 de lei cu TVA. Modelul a fost scos la vânzare pe 22 februarie în localitatea Focșani.

Ce trebuie să faci pentru a cumpăra o mașină

Cererea de cumpărare trebuie să conțină o cerere tip completată și semnată, copie CI sau CUI, împuternicire reprezentant legal pentru persoane juridice, copie CI împuternicit, declarație de consimțământ privind acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Fișierele transmise pe e-mail cu atașamente nu trebuie să depășească 5 MB.

Vor fi luate în considerare doar cererile depuse începând cu data vânzării ora 09:00, până la data expirării anunțului sau a vânzării bunului.

Valorificarea bunurilor se va face în ordinea înregistrării cererilor.

După înregistrarea cererii și confirmarea validării acesteia, solicitantului i se vor comunica datele și modalitățile de efectuare a plății, acesta având obligația de a achita contravaloarea bunului mobil și de a transmite documentul de plată justificativ pe e-mail. În documentul de plată, la explicație se va menționa numărul și data anunțului de vânzare.

Dacă bunul nu a fost achitat în 5 zile se va da curs următoarei cereri în ordinea cronologică a înregistrării acesteia.

ANAF scoate în martie la licitație câteva modele de autoturisme. Prețurile pornesc de la 4.300 lei pentru un Renault Twingo din anul 2000 și ajung la 70.700 lei pentru un Nissan Qashqai din 2016.

Sursa: ANAF

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Promotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide