Ce metodă a găsit un șofer de BMW plug-in hybrid pentru a-și încărca mașina pe stradă

Autor: ProMotor 10 mai 2022 Știri auto

Un şofer de BMW din Timişoara a găsit o soluție pentru a-și încărca modelul plug-in hybrid fără a încurca pietonii care trec pe trotuar.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Având în apropierea locului de parcare un stâlp, acesta a folosit un cablu, care iese din locuință, traversează la înălțime trotuarul și coboară pe lângă stâlp până la mașină.

„Un cablu portocaliu care iese de la geamul unei case, este trecut peste trotuar şi coborât pe stâlpul de electricitate. Metoda este una ingenioasă şi nici nu deranjează trecătorii. Articolul cu BMW-ul care este alimentat cu curent electric pe o stradă din Timişoara a creat multe polemici în mediul online”, scrie Adevărul.

Șoferul de BMW folosește un prelungitor

Unii dintre internauţi au observat că maşina n-ar lua curent de pe un stâlp electric, ci dintr-un apartament. Deşi imaginile publicate de Renasterea.ro sunt neclare, există posibilitatea ca şoferul să fi trecut prelungitorul pe stâlp, pentru a ajunge la geamul casei. Un şofer şi-a pus masina, un BMW plug-in hybrid, la încărcat direct de la un stâlp electric din Timişoara, scrie Renasterea.ro.

Modelul de maşină este o combinaţie dintre un motor pe benzină şi un motor electric. Deşi în oraş sunt din ce în ce mai multe parcări cu staţii de încărcare rapidă, şoferul BMW-ului a găsit o soluţie mai la îndemâna sa. Imaginile au fost publicate de site-ul Renasterea.ro, care adăugat: “De funcţionat, probabil că…da, însă nu ştim cât de este metoda”.

Sursa: Adevărul

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro / Renasterea.roComentarii
Inchide