Ce modele Dacia Sandero Stepway poți cumpăra cu 5.000 de euro de pe mobile.de

Autor: Daniel Samoilă 20 nov. 2021 Știri auto

Modelul Dacia Sandero Stepway este unul dintre cele mai de succes din Europa și din România. Sandero a fost printre cele mai comercializate mașini din 2021, fiindcă este un model oferit la un preț accesibil.

Sandero Stepway este una dintre mașinile cele mai ieftine din Europa, oferind în același timp confort pentru o călătorie alături de familie. Desgin-ul este unul plăcut și piesele sunt ieftine, în cazul în care mașina are vreo problemă tehnică.

Intră în Galeria FOTO

În acest articol îți prezentăm două modele Dacia Sandero Stepway pe care le poți cumpăra cu doar 5.000 de euro de pe site-ul mobile.de.

Ce modele Dacia Sandero Stepway poți cumpăra de pe mobile.de cu 5.000 de euro

1. Dacia Sandero Stepway – 3.600 de euro

Modelul Sandero Stepway are un rulaj de 231.000 de km, cutia de viteze este manuală, motorul fiind de 1,6 l pe benzină. Mașina poate dezvolta o putere de 87 CP. Alte caracteristici: ABS, Bluetooth, Manual de service, Aer condiționat manual, jante de aliaj, radio.

2. Dacia Sandero Stepway – 4.990 de euro

Acest Stepway este din categoria limuzinelor și vine cu un rulaj de 59.500 de kilometri. Cutia de viteză este manuală, motorul de 1,6l fiind pe benzină. Mașina poate dezvolta o putere de 87 CP.

Câteva caracteristici: ABS, Airbag-uri față, computer de bord, faruri de ceață, aer condiționat  manual, CD Player, dispozitiv antidemaraj electric, geamuri electrice, jante de aliaj, oglindă laterală electrică, sistem de control al tracțiunii, radio.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: NetCarShow



Comentarii
Inchide