Ce o să vedem la parada militară de Ziua Naţională a României de 1 decembrie

Autor: Promotor 28 nov. 2019 Știri auto
Ce o să vedem la parada militară de Ziua Naţională a României de 1 decembrie

Peste 50 de aeronave sunt aşteptate să evolueze la parada militară de Ziua Naţională a României, dar asta depinde de condiţiile meteorologice din data de 1 Decembrie, anunţă Ministerul Apărării Naţionale (MApN), scrie Mediafax.

Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, dintre care 500 militari din 21 de ţări aliate sau partenere, şi aproximativ 200 de mijloace tehnice vor participa duminică, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la Parada Militară Naţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

De asemenea, detaşamentele de militari străini vor fi din Bulgaria, Canada, Republica Cehă, Croaţia, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Polonia, Portugalia, Slovenia, Turcia, Ucraina şi SUA.

Totodată, imediat după încheierea defilării militarilor şi a tehnicii, publicul va putea vizita, până la ora 14.00, expoziţiile de tehnică militară care vor fi amplasate în zona Pieţei Presei Libere şi în zona Monumentului Infanterie (B-dul Kiseleff).

Tot în Bucureşti va avea loc, începând cu ora 9.00, o ceremonie militară şi religioasă de depunere de coroane şi jerbe de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut, din Parcul Carol I.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide