Ce părere are Andrei Vereștiuc despre Dacia Spring și mașinile electrice – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 20 iun. 2023 Știri auto

Andrei Vereștiuc a fost invitatul celei de-a zecea ediții a Podcast cu Prioritate. Youtuberul a explicat de ce este deranjat de mașinile electrice.

Andrei Vereștiuc se numără printre cei mai populari creatori de conținut din România când vine vorba de sfera auto. El a fost invitatul celei de-a zecea ediții a Podcast cu Prioritate, acolo unde a vorbit despre mașinile pe care le deține, parcursul carierei sale în lumea auto, dar și despre un subiect actual, din ce în ce mai prezent în zilele noastre, mai precis despre mașinile electrice.

Andrei nu are cea mai bună părere despre ele, considerând că apar din ce în ce mai multe mașini electrice, prin care producătorii încearcă să scadă costurile. „Problema este în felul următor, că apar tot mai multe mașini electrice prin care producătorul încearcă să scadă costurile, asta e problema care mă deranjează pe mine. Scăzând costurile astea ajung să facă niște mașini fără niciun fel de personalitate”, spune Andrei Vereștiuc.

Ce părere are Andrei Vereștiuc despre Dacia Spring?

Din această discuție nu putea lipsi cea mai populară mașină electrică din Români, anume Dacia Spring. Andrei spune despre primul model electric al producătorului că este o mașină fără personalitate.

Dacia Spring rămâne una dintre cele mai accesibile mașini noi, nu doar electrice. Având un preț de achiziție care începe de la 20.800 de euro, poate fi cumpărată cu circa 9.000 de euro după ce aplică reducerea primită prin Programul Rabla. De asemenea, există și o variantă cu un motor mai puternic, de 65 de cai putere, care nu afectează cu mult autonomia totală.

Andrei nu crede că este o mașină rentabilă decât dacă o încarci acasă și că economisești prea puțini bani, dar și că pierzi destul de mult timp așteptând ca bateria să se încarce.

Puteți viziona podcastul integral AICI.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide