Ce părere are Dani Oțil despre mașinile electrice?

Autor: Ionuț Vîlciu 23 nov. 2023 Știri auto
Ce părere are Dani Oțil despre mașinile electrice?

Mașinile electrice încep să câștige tot mai mult teren pe măsură ce tehnologia avansează, iar prețurile scad.

Dani Oțil, cel mai nou invitat la Podcast cu Prioritate, și-a spus părerea în legătură cu mașinile electrice și dacă este momentul bun, sau nu, pentru a-ți cumpăra un astfel de automobil.

„Mi se pare, deocamdată, o mașină potrivită strict pentru drumuri repetitive”, “(…)” a explicat Dani Oțil.

„Toată lumea a citit despre anxietatea de baterie, da, trecem prin ea, am trecut prin anxietatea asta,“(…) „prefer sa nu o am”, dar „dacă ai o viață în care 98% din timp parcurgi același drum, zi de zi, fie că ai stație la birou sau acasă, mie mi se pare o opțiune foarte bună”, a mai adăugat el.

Ce îl nemulțumește pe Dani Oțil referitor la mașinile electrice?

Totuși, există și lucruri care îl nemulțumesc pe Dani în contextul mașinilor electrice

„Ce nu îmi place este că încă ne lăudăm cu câtă informație există în jur, ne lăudăm că suntem eco friendly pentru ne-am luat mașină electrică. Acum cred că nu mai trebuie să demonstreze nimeni științific că ceva nu e în regulă”, a declarat Dani Oțil. „In plus, lucrăm cu oameni din Hong Kong “(…)” din domeniul auto și vedem și alte lucruri. Miile de mașini care stau neatinse pentru că s-au atins doar cote cu ele, bateriile care se duc sau nu se duc unde se duc. N-aș minți oamenii că mi-am luat o mașină electrică pentru că vreau să fiu eco friendly, a, nu vreau sa facă fum, ok nu fac fum. Astăzi daca mă întrebi o părere sincera ca de la bărbat la bărbat “(…)” da la o mașina electrică, dacă ai și altă mașină “(…) ”, a adăugat Dani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide