Ce părere are Florin Ristei despre mașinile electrice? De ce nu și-ar lua una

Autor: Ionuț Vîlciu 25 mart. 2024 Știri auto
Ce părere are Florin Ristei despre mașinile electrice? De ce nu și-ar lua una

Florin Ristei este cel mai nou invitat al emisiunii „Podcast cu Prioritate” și, cu ocazia acestui nou episod, am aflat ce părere are despre mașinile electrice.

Mașinile electrice au devenit tot mai populare printre clienți, cu toate că nu reprezintă un procent atât de mare în piața mașinilor noi. Modelele cu zero emisii au început să fie descoperite de mai mulți oameni și, în 2023, cea mai vândută mașina în lumea a fost Tesla Model Y.

Cu toate acestea, eliminarea ecobonusurilor și creșterea prețurilor pentru energia electrică au dus la scăderea vânzărilor în primele luni ale acestui an. Cu toate acestea, electricele rămân în atenția clienților ce vor un vehicul cu zero emisii, pe care să îl folosească preponderent în oraș.

Acest tip de mașină nu se pretează pentru toată lumea, iar Florin Ristei explică de ce nu și-ar cumpăra o mașină electrică.

De ce nu vrea Florin Ristei să își cumpere o mașină electrică?

„Downside-ul pentru mine e că nu stau la casă, am studioul la casă, însă nu cred că pentru mine era o mașină bună pentru că fac drumuri spontane, neplănuite și n-am un program fix. Ok, stau foarte mult în București, pentru București cred că ar fi fost senzațională. Dar dacă primesc un telefon și vreau să plec până la munte și mașina mea nu e încărcată”, a explicat Florin Ristei.

„Unul dintre cei mai mari furnizori de stații de încărcare este un prieten foarte bun, cel cu 650i. El mi-a zis: Nu cred că ar fi încă potrivit pentru tine”, adaugă Florin. Acest lucru are loc din cauza infrastructurii actuale, dar Florin mai explică și că prietenul său spune că în aproximativ 4-5 ani va fi mai ușor să deții o mașină electrică, deoarece rețeaua de încărcare va evolua.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide