Ce plănuieşte Fiat Chrysler: un Charger cu platformă de Alfa şi un Jeep supersportiv

Autor: Iulian Dnistran 29 aug. 2015 Știri auto

Fiat Chrysler Automobile (FCA), compania care deţine mărcile Fiat, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge şi Jeep, a prezentat modelele care vor ajunge în următoarele luni în showroomurile dealerilor din America şi Europa, scrie Automotive News.

Potrivit sursei, Dodge pregăteşte o nouă generaţie a modelului Charger, care va folosi, de data aceasta, platforma care se află la baza noii Alfa Romeo Giulia. Totodată, americanii plănuiesc şi o variantă decapotabilă, denumită Barracuda.

Întâlnirea oficialilor FCA cu dealerii s-a desfăşurat cu uşile închise, iar presa nu a avut acces, însă din relatările celor prezenţi reiese că noul Dodge Charger va semăna cu un concept creat în 1999.

Dealerii prezenţi au spus că viitorul Charger cu platformă Alfa va arăta, mai mult sau mai puţin, aşa

Planurile companiei conduse de Sergio Marchionne includ şi un Jeep Grand Cherokee SRT Track Hawk, adică un SUV supersportiv ce va fi pus în mişcare de acelaşi motor V8 de 6,2 litri cu compresor mecanic folosit pe modelele Hellcat.

Totodată, dealerii au văzut imagini cu noua generaţie Wrangler, precum şi cu un SUV Alfa Romeo care are la bază aceeaşi platformă flexibilă folosită de nouă Giulia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide