Ce poţi să faci cu un monstru german de 1025 CP pe o autostradă fără limită de viteză – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto
Ce poţi să faci cu un monstru german de 1025 CP pe o autostradă fără limită de viteză – VIDEO

Maşinile Mercedes-Benz SLS AMG nu sunt modificate prea frecvente, iar motivul ar fi că au cam tot ce le trebuie când vine vorba de design şi cai putere.

Însă exemplarul din clip este mai special. A fost modificat de compania de tuning Elmerhaus, care a echipat motorul V8 de 6,2 litri al supercar-ului cu supraalimentare masivă.

De obicei, SLS livrează 563 CP, însă după modificări acesta a ajuns la 1025 CP. Sunt nişte cifre serioase, neobişnuite pentru brandul german.

Pentru a vedea de ce este capabil de un puternic SLS AMG modificat, AutoTopNL a dus acest monstru german pe Autobahn. La cea mai mică atingere a pedaleiei de acceleraţie, maşina se lansează înainte cu o viteză impresionantă şi are o coloană sonoră specifică unui V8.

VIDEOMarius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide