Ce prețuri are Toyota C-HR facelift în România?

Autor: Mihai Morcovescu 28 nov. 2021 Știri auto

Piața vehiculelor hibride din România este extrem de ofertantă, iar unul dintre cele mai bine vândute modele este Toyota C-HR. Acesta este oferit cu un sistem de propulsie hibrid care are la bază două motoare termice pe benzină, unul de 1,8 litri și altul de 2,0 litri.

Modelul nipon a fost supus în urmă cu doi ani unui facelift prin care a primit un sistem hibrid mai puternic decât cel aflat deja în gamă la momentul respectiv. În prezent, ambele versiuni sunt dotate cu transmisii automate e-CVT.

În momentul lansării din urmă cu cinci ani, Toyota C-HR a fost oferit într-o singură variantă hibrid, care se baza pe benzinarul de 1,8 litri. Disponibil și în prezent în gamă, acesta produce 122 CP și un cuplu de 163 Nm, cu mențiunea că la facelift-ul din 2019 a primit mici optimizări care au adus un plus de eficiență și de rafinament. Cifrele sunt următoarele: accelerație 0-100 km/ în 11 secunde și viteză de vârf de 170 km/h.

Odată cu facelift-ul, japonezii au introdus în gamă și o versiune hibridă mai potentă. Aceasta este echipată tot cu un motor termic pe benzină, dar cu o cilindree de 2,0 litri, care, împreună cu unitatea electrică dezvoltă o putere maximă de 184 CP și 300 Nm de cuplu.

Versiunea hibridă de 184 CP, care a debutat și pe noua generație a modelului Toyota Corolla, beneficiază de un tren de rulare special conceput astfel încât să ofere un echilibru între confortul în timpul rulării și dinamică. La capitolul performanțe, Toyota C-HR 2.0 HSD poate demara de la 0-100 km/h în 8,2 secunde și atinge o viteză de top de 180 km/h.

Prețuri de la 26.005 euro cu TVA

toyota c-hr

Toyota C-HR facelift este unul dintre cele mai apreciate modele hibride de pe piața din România. SUV-ul compact este oferit în mai mult versiuni de echipare.

Astfel, gama C-HR facelift în varianta hibridă de 1,8 litri este disponibilă la prețuri ce pornesc de la 26.005 euro cu TVA, valabil pentru modelul „entry-level” în nivelul de echipare Core. Cea mai scumpă variantă costă 31.595 euro cu TVA și este oferită în echiparea CLASSY. Din gamă mai fac parte versiunile Cult și Style.

Prețurile la modelele din gama C-HR facelift cu motor termic de 2,0 litri pornesc de la 31.685 euro, preț valabil pentru echiparea Style. Vârful de gamă se numește GR Sport și are un preț de 35.070 euro cu TVA. Între aceste versiuni mai există alte două niveluri de echipare, și anume CLASSY și Classy Bi-tone.

Versiunea Toyota C-HR facelift 1.8 Hybrid este eligibilă pentru Programul Rabla 2021, la prețuri ce pornesc de la 23.061 euro cu TVA inclus.

Sursa: Toyota România

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Toyota


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide