Ce produse auto poți cumpăra de la Altex de Black Friday 2021. Există reduceri și la anvelope

Autor: Daniel Samoilă 12 nov. 2021 Știri auto

De Black Friday Altex vine cu multe oferte la diferite produse, inclusiv la produsele auto. Compania a pregătit multe reduceri pe 12 noiembrie, ziua cu cele mai mari reduceri din an și în care toți retailerii se „întrec” în oferte.

Altex a pregătit în oferta de Black Friday 2021 mai multe oferte pentru diversele categorii de pe site: electronice și electrocasnice, IT, mobilă, TV, foto, produse de îngrijire personală și cosmetice, jucării și, evident, produsele auto.

Intră în Galeria FOTO

Pentru anvelopele de iarnă reducerile sunt ceva mai mici, de doar 5%, dar produsele din categoria de electrică auto au prețuri mai avantajoase și sunt reduceri de până la 36%.

Ce produse auto îți poți cumpăra de pe Altex de Black Friday 2021?

Unul dintre produsele pe care ți le recomandăm este o cameră auto DVR Mio Mivue, care filmează la o rezoluție Full HD și mai vine echipată cu un senzor care activează imediat înregistrarea, ecran tactil și cu un receptor GPS. Această cameră beneficiază de o reducere de 30% și costă 420 de lei. Inițial, prețul era de 600 de lei.

O reducere și mai mare, de 36%, primește o altă cameră auto – modelul DVR DDPAI MINI. Camera filmează, de asemenea, în Full HD și are o funcție de filmare în care se citesc mai ușor numerele de înregistrare ale mașinilor. Camera costă 160 de lei, fiind redusă de la 250 de lei.

Un alt produs interesant care este redus este un player auto JVC KD-X176, care beneficiază de o reducere de 29% și costă 199 de lei. Este redus de la 280 de lei.

Te-ar putea interesa și niște boxe auto model Hertz Uno X 165. Prețul acestora este de 148 de lei, reduse cu 26% față de prețul inițial – 200 de lei. Caracteristicile includ un set de difuzoare coaxiale pe două căi, diametru de 16.5cm. În interior mai există și un tweeter dom și are o putere maximă de 220 W RMS.

Cât costă o trusa medicală de prim ajutor la preț redus de Black Friday 2021

Din categoria de accesorii găsim reduceri la trusa medicală de prim ajutor. Aceasta poate fi cumpărată la prețul de 28 de lei (inițial era 40 de lei). De asemenea, un set de becuri auto de la brandul Philips costă 119 lei, față de 170 de lei cât era prețul inițial. Produsul este redus cu 30%.

La anvelopele de iarnă sunt reduceri mici, de doar 5%. Spre exemplu, anvelopa de iarnă de la Michelin costă 467 de lei, fiind redusă de la 490 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Altex



Comentarii
Inchide