Ce salariu are un angajat care lucrează la Dacia Mioveni?

Autor: Marius Vișan 24 mai 2021 Știri auto

Având în vedere că Dacia este una dintre cele mai cunoscute companii din România, mulți oameni se întreabă la ce salariu ajunge un angajat care lucrează la uzina din Mioveni?

Compania Dacia, parte a Renault Group, este unul dintre cei mai mari angajatori privați din economia românească. La ultima numărătoare efectuată anul trecut, la uzina din Mioveni lucrau peste 14.000 de persoane.

Platforma industrială Dacia reunește activitățile de Producție, Logistică și Export, precum și Inginerie Producție.

Uzina Vehicule asigură producția gamei Dacia: Logan (inclusiv versiunea Stepway), Sandero Stepway şi Duster (4X2 și 4X4), precum și a unor componente necesare asamblării mașinilor.

Este organizată în patru departamente de fabricație: Presaj, Caroserie, Vopsitorie şi Montaj. Produce piese pentru alte uzine ale Groupe Renault (Brazilia, Rusia, Franța, Maroc, Columbia, India, Africa de Sud, Algeria și Argentina) care asamblează Logan, Sandero şi Duster.

Peste 90% din producţia uzinei de la Mioveni merge la export.

Începând din anul 1968, uzina de la Mioveni a produs peste 7 milioane de vehicule. A început cu primul exemplar Dacia 1100 și continuă până în zilele noastre cu a treia generație a modelelor Logan și Sandero.

Ce salariu are un angajat Dacia?

Un Operator Asamblare cu trei ani experiență (program Full Time) câștigă 2.930 lei.

O persoană care ocupă rolul de Analist Cost, după 3 ani de experiență, ajunge la un salariu lunar net de 3.200 lei și bonuri de masă. La acestea se mai pot adăuga și alte bonusuri anuale.

Un Specialist Mentenanță cu o experiență în domeniu de trei ani câștigă 3.400 lei.

Un Logistician Gestiune Flux cu o experiență de un an ajunge la un salariu lunar net de 3.400 le.

Un Inginer de Proces cu 12 ani experiență în domeniu ajunge la un salariu de 3.600 lei + alte bonusuri.

Un Team Manager cu experiență de doi ani are un salariu lunar net de 5.300 lei. La acesta se mai adaugă și alte bonusuri și tichete de masă.

Un Project Manager angajat full time, cu o experiență în domeniu de 10 ani, câștigă un salariu 5.500 lei.

Un Controlor de Gestiune cu o experiență de 17 ani câștigă 7.300 lei pe lună.

Salariile de mai sus au fost publicate pe site-ul undelucrăm.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide