Ce se întâmplă când scoţi un supercar în off-road

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto
Ce se întâmplă când scoţi un supercar în off-road

Există vehicule care excelează în off-road; Jeep Wrangler, de exemplu, este unul dintre puţinele vehicule din lume care este construit pentru a circula pe orice tip de teren. McLaren 720S, pe de alta parte, este un supercar care cu siguranţă nu este menit să circule pe teren accidentat.

Deci, ce se întâmplă când un 720S părăseşte asfaltul? În mod surprinzător, nu este atât de rău cum ai crede.

Clipul scurt de mai jos arată cum un 720S merge pe drum „de ţară”. S-ar crede că McLaren va rămâne blocat instantaneu sau va fi deteriorat, dar, surprinzător, nu. Cel puţin, nu în primii 10 metri.

Videoclipul se termină brusc când 720S ajunge pe un teren neuniform cu o înclinaţie. Bănuim că aici a fost capătul cursei.

Totuşi, trebuie să spunem că suntem impresionaţi de efortul lui 720S. Aceasta este una dintre puţinele cazuri când vedem un supercar în off-road.

Este nebun acest proprietar pentru că face o astfel de cascadorie cu un McLaren? Ei bine, e maşina lui, şi poată face ce-i place cu ea, însă noi i-am recomanda asflatul 🙂 

VIDEO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide