Ce se întâmplă dacă nu vrei să plăteşti o amendă pentru un bec ars la maşină în SUA – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Știri auto
Ce se întâmplă dacă nu vrei să plăteşti o amendă pentru un bec ars la maşină în SUA – VIDEO

În ultimii ai au apărut numeroase cazuri în care românii refuză să semneze amenda dată de poliţişti. Motivele sunt diverse şi astfel s-a ajuns la situaţii penibile. Nu e cazul în SUA, unde orice neregulă este sancţionată fără milă de oamenii legii. 

Cel mai recent exemplu a fost filmat în Oklahoma, unde o doamnă în vârstă a fost pusă la pământ de către un poliţist, după ce aceasta a refuzat să semneze o amendă de 80 de dolari, dată pentru un bec ars la maşină.

Iniţial doamna a refuzat să semneze amenda, şi a anunţat că va pleca cu maşina, deşi poliţistul i-a interzis acest lucru. Apoi poliţistul a plecat în urmărirea femeii, a scos-o cu forţa din maşină, şi a folosit pistolul cu electroşocuri pentru a o imobiliza.

VIDEO

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide