Ce șefă frumoasă! Ea conduce departamentul de Marketing de la Mercedes-Benz

Autor: Elena Luchian acum 2 ani Știri auto

“Șase, vine șefa! Schimbați subiectul!” Asta își pot spune cei care lucrează în departamentul de marketing de la Mercedes-Benz și care, de aproape un an de zile, au un nou subiect de discuție: ce frumoasă este șefa!

Intră în galeria foto

Bettina Fetzer are 39 de ani și conduce destinele diviziei de marketing a producătorului auto premium. Bettina are un look de invidiat și păr blond superb. Dar nu a primit funcția pentru cum arată. Nemțoaica are în spate și o carieră incredibilă.

Bettina se află în companie din 2004. A fost, la început, purtător de cuvânt pentru brand-ul smart și pentru Mercedes-Benz. La scurt timp, a fost promovată pe postul de coordonator al comunicării din domeniul afacerilor, apoi a devenit șefa comunicării la nivel global la compania Mercedes-Benz.

Folosind noi platforme de comunicare, plusând în direcția digitalizării și apelând la influenceri noi pentru a redefini imaginea companiei, Bettina este considerată o inovatoare. Ea este cea care sprijină noul proiect “Leadership 2020”, propunând o nouă abordare în ceea ce privește managementul în cadrul departamentului constructorului auto german.

La ora actuală, blonda super-isteață de la Mercedes răspunde de acțiunile de comunicare interne și externe, fiind responsabilă și cu proiectarea, implementarea și gestionarea operațiunilor de marketing și publicitate.


Sursa foto: Facebook Bettina Fetzer / Media DaimlerComentarii
Inchide