Ce șefă frumoasă! Ea conduce departamentul de Marketing de la Mercedes-Benz

Autor: Elena Luchian 29 dec. 2019 Știri auto

“Șase, vine șefa! Schimbați subiectul!” Asta își pot spune cei care lucrează în departamentul de marketing de la Mercedes-Benz și care, de aproape un an de zile, au un nou subiect de discuție: ce frumoasă este șefa!

Intră în galeria foto

Bettina Fetzer are 39 de ani și conduce destinele diviziei de marketing a producătorului auto premium. Bettina are un look de invidiat și păr blond superb. Dar nu a primit funcția pentru cum arată. Nemțoaica are în spate și o carieră incredibilă.

Bettina se află în companie din 2004. A fost, la început, purtător de cuvânt pentru brand-ul smart și pentru Mercedes-Benz. La scurt timp, a fost promovată pe postul de coordonator al comunicării din domeniul afacerilor, apoi a devenit șefa comunicării la nivel global la compania Mercedes-Benz.

Folosind noi platforme de comunicare, plusând în direcția digitalizării și apelând la influenceri noi pentru a redefini imaginea companiei, Bettina este considerată o inovatoare. Ea este cea care sprijină noul proiect “Leadership 2020”, propunând o nouă abordare în ceea ce privește managementul în cadrul departamentului constructorului auto german.

La ora actuală, blonda super-isteață de la Mercedes răspunde de acțiunile de comunicare interne și externe, fiind responsabilă și cu proiectarea, implementarea și gestionarea operațiunilor de marketing și publicitate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook Bettina Fetzer / Media Daimler



Comentarii
Inchide