Ce spune Jeremy Clarkson despre revenirea la Top Gear

Autor: Gandul 23 iun. 2015 Știri auto
Ce spune Jeremy Clarkson despre revenirea la Top Gear

La câteva zile după ce radiodifuzorul public britanic (BBC) a anunţat că prezentatorul de radio şi televiziune Chris Evans va fi gazda principală a emisiunii „Top Gear”, în locul lui Jeremy Clarkson, Clarkson spune că ar fi putut să revină la show-ul care l-a consacrat, informează dailymail.co.uk.

Jeremy Clarkson precizează că un director al BBC, al cărui nume nu a fost dezvăluit, i-a propus să îşi reia rolul în show-ul „Top Gear” chiar cu câteva zile înainte să fie făcut anunţul oficial în privinţa înlocuitorului său, Chris Evans.

Potrivit lui Jeremy Clarkson, oferta i-ar fi fost făcută săptămâna trecută, însă a refuzat-o din cauză că respectivul director l-ar fi comparat cu Jimmy Savile, fost prezentator vedetă al postului BBC, care este acuzat că a abuzat sexual zeci de minori.

De asemenea, Jeremy Clarkson consideră că s-a mers mult prea departe în acest caz. „După ce am fost comparat cu Jimmy Savile de cineva de la BBC şi a apărut informaţia în toată presa, cum aş mai fi putut să mă întorc?”, a declarat Jeremy Clarkson pentru publicaţia britanică The Sun.

„Ar fi fost imposibil să fac acest show aşa cum mi-aş fi dorit. Cred că (cei de la BBC, n.r.) şi-au dat seama de acest lucru şi din acest motiv l-au adus în echipă pe Chris atât de repede după ce m-am întâlnit eu cu ei”, a spus Clarkson.

Citeşte mai multe pe Gândul.info.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide