Ce spuneţi de o vestă reflectorizantă pentru… găini?

Autor: Iulian Dnistran 08 nov. 2013 Știri auto

Câţi dintre voi v-aţi gândit că ar fi mai bine să vă cumpăraţi o găină în loc de un câine pe post de animal de companie? Nimeni? Ei, bine, în Marea Britanie există din ce în ce mai mulţi oameni care preferă o găină în locul unui câine sau al unei pisici pentru a le face vieţile mai frumoase.

Şi, ca orice alt animal de companie, găina ajunge, la un moment dat, să treacă strada, nu? Iar aici intră în scenă compania britanică Omlet, care oferă veste reflectorizante pentru mult-iubitele animale de companie cu pene. Veste care ar trebui să îi alerteze pe şoferi de existenţa unei găini pe drum.

Johannes Paul, unul dintre directorii companiei Omlet, a declarat pentru The Telegraph că „cei mai mulţi oameni care au găini ca animale de companie le vor ţine pe afară şi am auzit de găini care traversează strada”.

Pe lângă rolul de vestă reflectorizantă, articolele de îmbrăcăminte dedicate găinilor oferă protecţie împotriva frigului şi a ploii.

Iată, aşadar, cum ne întoarcem, încet-încet, la vremurile în care găinile umblau libere pe drumuri şi ciuguleau ce găseau în calea lor. Doar că acum le putem vedea mai bine.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide