Ce SUV-uri poți lua din Suedia cu doar 4.000 de euro. Modele de la Volvo, BMW sau Nissan

Autor: Ionuț Vîlciu 06 ian. 2023 Știri auto

Cumpărătorii de mașini noi sau second-hand vizează SUV-urile, în special. Piața mașinilor la mâna a doua poate fi foarte ofertantă pentru cei ce caută un vehicul spațios.

Nu este urmă de îndoială că SUV-urile domină piața auto în prezent. Fie că vorbim de mașini noi sau modele la mâna a doua, SUV-urile sunt căutate. Acestea vin în diferite forme, dimensiuni și diferite categorii de preț.

Noi am selectat patru modele care costă mai puțin de 4.000 și pot fi găsite pe piața auto din Suedia.

Volvo XC90 – 3.548 de euro

Primul SUV al producătorului a fost un real succes. Dovada constă în succesul pe care l-a avut SUV-ul suedez. Considerat ca fiind una dintre cele mai sigure mașini, XC90 oferă un nivel crescut de siguranță, dar și confort.

Exemplarul pe care l-am ales este din 2002 și are un motor de 2,5 litri, pe benzină. Acesta este legat la o cutie automată cu cinci rapoarte și are și tracțiune integrală. Mașina are la bord 272.920 de kilometri.

BMW X5 – 3.548 de euro

BMW X5 este unul dintre SUV-urile mai dinamice, cu o ținută de drum orientată către sportivitate. La fel ca XC90, este un SUV care se încadrează în categoria celor premium. Exemplarul ales are un motor pe benzină cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 231 CP, și o cutie de viteze manuală. Mașina este din anul 2004 și are la bord 271.000 de kilometri. Interiorul pare îngrijit și este finisat cu ornamente din lemn.

Nissan X-Trail – 2.845 de euro

Includem pe această listă și un model ceva mai accesibil, atât ca preț, cât și din punct de vedere mentenanță. Este vorba despre un Nissan X-Trail din anul 2002. Mașina are un motor de 2,0 litri pe motorină. În ciuda faptului că a parcurs 311.000 de kilometri, mașina nu arată rău, dar, așa cum ne-am putea aștepta, există și urme de uzură. Acest lucru se poate vedea pe scaunul șoferului.

Kia Sorento – 3.993 de euro

Ultima mașină de pe această listă este o Kia Sorento din anul 2007. Mașina are 260.000 de kilometri la bord și un motor de 2,5 litri pe motorină, care este legat la o cutie de viteze automată.

Chiar dacă nu se numără printre SUV-urile premium, Sorento este o mașină mare, spațioasă, care oferă confortul necesar unei familii. Portbagajul este spațios, iar acest exemplar s-a menținut bine.

Exteriorul nu pare să aibă urme de uzură excesivă, iar interiorul se prezintă bine, fiind curat și fără elemente deteriorate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: OOYYO, ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide