Cea mai mare fabrică auto din lume și-a reluat producția

Autor: ProMotor 28 apr. 2020 Știri auto
Cea mai mare fabrică auto din lume și-a reluat producția

Fabrica Volkswagen din Wolfsburg, cea mai mare fabrică auto din lume, a redeschis luni producția de mașini, scrie Mediafax.

Perioada de pauză din timpul pandemiei a fost cea mai lungă din istoria de 82 de ani a acestei unităţi de producţie.

Cel mai mare producător auto din lume a realizat 100 de modificări în modul de funcţionare al liniilor de asamblare, şi încearcă să demareze producţia fără să pună în pericol sănătatea sutelor de mii de angajaţi.

„Niciodată nu am dezvoltat, produs şi vândut maşini în aceste condiţii”, a spus Bernd Osterloh, reprezentantul salariaţilor Volkswagen.

Pentru început, în cadrul unei ture va fi funcţională o linie de producţie cu 8.000 de angajaţi. Anterior, lucrau concomitent 20.000 de angajaţi într-o tură.
Programul de lucru va fi redus aşa încât angajaţii care pleacă din tură să nu se întâlnească cu aceia care intră în tură.

Angajaţii vor trebui să îşi verifice singuri temperatura şi să să vină deja echipaţi la lucru. Totodată, aceştia vor purta cotiere pentru a deschide uşile.

Aceştia vor trebui să păstreze distanţa regulamentară atât în cadrul întâlnirilor, cât şi în sala de mese. Cantinele vor fi închise, iar angajaţii sunt rugaţi să îşi aducă mâncare de acasă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Wikipedia



Comentarii
Inchide