Cea mai mare flotă de maşini plug-in hybrid din România: 10 modele cu o valoare de 700.000 Euro

Autor: Marius Vișan 10 dec. 2018 Știri auto

Cea mai importantă achiziţie a unei flote de automobile plug-in hybrid în România a fost făcută de grupul de companii Teaha.

Până la finalul acestui an compania va achiziţiona 10 modele cu o valoare totală de peste 700.000 Euro: şapte modele BMW Seria 2 Active Tourer 225xe, un BMW Seria 5 530e, un BMW X5 xDrive40e şi un BMW 740Le xDrive. 

Maşinile sunt folosite în timpul programului de lucru, în interesul realizării activităţii specifice, care include deplasări la autorităţi şi la clienţi, atât în zona Capitalei, dar şi în întreaga ţară, iar după program şi în week-end pot fi folosite şi în scopuri personale ale celor ce beneficiază de ele.

Încărcarea se va face exclusiv în parcarea de la sediul social al grupului de companii, prin intermediul celor patru staţii de putere BMW i Wallbox Connect, care permit o încărcare completă rapidă (până la 3,5 ore) şi inteligentă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide