Cea mai recentă achiziţie a Poliţiei din Dubai: McLaren MP4-12C

Autor: Andrei Ştirbu 28 dec. 2013 Știri auto

E greu să înţelegem motivul clar pentru care suntem fascinaţi de flota de supercaruri de poliţie a Dubaiului. Poate pentru că, undeva în subconştientul nostru, ne place să vedem păcătoase în uniformă; sau poate pentru că reiterează, de data aceasta în realitate, ideea celor de la EA Games, pe care au folosit-o de atâtea ori în jocurile din seria Need For Speed.

Cât despre dilema pe care am trecut-o în şapou… probabil că este un pic din amândouă – atât necesitate cât şi opulenţă. Faptul că sunt mai multe Bugatti-uri şi Koenigsegg-uri pe cap de locuitor decât în oricare altă parte a lumii te obligă, cumva, să iei o atitudine fermă în ceea ce ţine de păstrarea ordinii.

Probabil că un MP4-12C ar putea fi mai sexy de atât doar îmbrăcat într-o uniformă British Racing Green. Însă cum am văzut încă, până acum, vreun McLaren BRG, putem spune că cel din aceste imagini este cel mai sexy MP4 de până acum.

Dacă privitul îndelung la aceste imagini ţi-a produs lapsusuri, te ajutăm noi cu informaţiile esenţiale: V8 dispus central, tracţiune spate, 625 CP şi 600 Nm, 1.509 kg = 0-100 km/h în 3,1 secunde şi o viteză maximă de 333 km/h. Iar flota are deja un Aventador, un Mustang Roush, un BMW M6, un Ferrari FF, un Brabus B63S şi un – ahem… – Renault Twizy.

Nu credem că mai are rost să te mai întrebăm „Ce vrei să te faci când o să fii mare?”…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide