Care este, de fapt, cea mai scumpă culoare pe care o poți pune atunci când cumperi un BMW cu pachetul Individual

Autor: ProMotor 02 iun. 2020 Știri auto

Există în gama BMW o culoare care costă cam cât un BMW Seria 1 la mâna a doua. Este de departe cea mai scumpă nuanță disponibilă în configuratorul brand-ului premium. Deci care este, de fapt, cea mai scumpă culoare pe care o poți alege atunci când cumperi un BMW cu pachetul Individual?

GALERIE FOTO

Frozen Bluestone este vopseaua care, în gama Seria 8, costă 3.946 de euro. Este culoarea cu care a fost dezvăluit BMW Seria 8 Gran Coupe exact în urmă cu un an. Această nuanță exclusivistă, cea mai scumpă disponibilă, este urmată de nuanțe cum ar fi Roșu Aventurine și Ametrine metalizat, ambele cotate la suma de 2.511 euro.

Dar în cazul în care clientul bifează Pachetul BMW Individual Composition cu conținut M Sport, lucrurile se schimbă radical. Vopseaua exclusivistă Frozen Bluestone costă astfel doar 1.435 de euro. Roșu Aventurine devine o opțiune gratuit.

Dar ce este și cât costă pachetul BMW Individual Composition cu conținut M Sport?

Pachetul BMW Individual include jante din aliaj cu anvelope runflat. Cele de 20 de inci sunt contra cost și pot fi achiziționate cu sume între 1.281 de euro și 1.486 de euro. Jantele de 19 inci sunt oferite gratuit în cadrul acestui pachet.

Tot gratuit aduce BMW Individual Composition la bordul modelului Seria 8 scaune îmbrăcate în piele BMW Individual Merino Roșu Fiona/Negru, plafon capitonat în alcantara BMW Individual antracit, scaune multifuncționale pentru șofer și pentru pasagerul din față.

Apar pe listă și ornamentele BMW Individual Shadow Line și piano black, volanul M îmbrăcat în piele și Pachetul M Arodinamic.

Prețul total al acestor dotări incluse în pachetul BMW Individual Composition cu conținut M Sport este de 12.556 de euro pentru Seria 8.

În gama BMW Seria 7, Roșu Aventurine costă 2.511 euro. Dar bifarea pachetului Individual Composition cu conținut M Sport, disponibil la acest model pentru suma de 19.690 de euro, aduce nuanța în mod gratuit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide