Care este cea mai scumpă mașină scoasă la vânzare pe autovit.ro și cine este milionarul celebru care o vinde?

Autor: David Andrei 09 dec. 2020 Știri auto

Până de curând, cea mai scumpă mașină de vânzare pe autovit.ro costa peste patru milioane de euro. Lucrurile s-au schimbat între timp. Care este acum cea mai scumpă? Îi aparține unui milionar român pasionat de tuning.

GALERIE FOTO

Cea mai scumpă mașină de vânzare pe autovit.ro este acum un Lamborghini Aventador SVJ, cotat la 599.999 euro. Modelul a ieșit de pe porțile uzinei anul acesta, dar a parcurs deja 5.750 de kilometri.

Aventador-ul are motor V12 de 6.5 litri, care dezvoltă 770 de cai putere, transmisie automată și tracțiune integrală. De 2,8 secunde are nevoie pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, iar viteza sa maximă este 350 km/h.

Mașina îi aparține chiar milionarului român Cezar Negoiță, pasionat de mașini și de tuning. Acesta are afaceri atât în țară, cât și în Thailanda.

În anunțul publicat pe autovit.ro, descrierea cuprinde și informația potrivit căreia SVJ-ul este unic în țară. Deși mai sunt posesori de Aventador SV în România, niciunul nu este în versiune de top cum este acesta.

Lista de dotări include un pachet exterior cu elemente din fibră de carbon și o suspensie magnetică, ce permite ridicarea punții față la nevoie.

Mașina este în garanție până în anul 2023.

Cea mai scumpă mașină la vânzare pe autovit.ro până de curând era un Koenigsegg Regera

Un Koenigsegg Regera a stat luni de zile pe autovit.ro până și-a găsit proprietarul. Hypercar-ul produs în 2018 era scos la vânzare pentru 4,3 milioane de euro și rulase 100 de kilometri înainte de a ajunge pe site-ul de vânzări auto.

Mașina avea motor V8 twin-turbo de 5.0 litri și trei motoare electrice, care dezvoltă împreună 1.500 de cai putere și un cuplu de 2.000 Nm.

Hypercar-ul suedez era urmat de un Bugatti Chiron cu motor W16 qua-turbo de 8.0 litri cu 1.500 de cai putere. Acesta era cotat la suma de 3.451.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: www.autovit.ro



Comentarii
Inchide