Cei care parchează neregulamentar s-ar putea trezi iar cu maşina ridicată

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto
Cei care parchează neregulamentar s-ar putea trezi iar cu maşina ridicată

 


Dacă în ultimele luni maşinile parcate sau oprite neregulamentar nu mai erau ridicate de către autorităţi, Digi24.ro ne anunţă că această măsură este pe cale să fie schimbată. Conform deciziei Curţii de Apel Bucureşti, Ministerul de Interne are posibilitatea ca în 30 de zile să elaboreze procedurile de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar pe carosabil. Deşi decizia nu este definitivă, Primăria Sectorului 1 cere punere în aplicare a acesteia în cel mai scurt timp posibil. 

În sectorul 1 încă de pe 25 mai 2015, ridicarea maşinilor a fost supendată, după ce judecătorii au stabilit că nu este de competenţa consiliilor locale să aplice astfel de măsuri.

Dar lucrurile s-au schimbat după ce Primăria Sectorului 1 a dat în judecată Guvernul şi Ministerul Afacerilor Interne şi a avut câştig de cauză în primă instanţă. 

Mai multe puteţi afla în reportajul celor de la Digi24.ro.
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide