Cei mai tari suporteri din lume: repară o maşină vandalizată în timpul meciurilor | VIDEO

Autor: Marius Vișan 28 iun. 2016 Știri auto
Cei mai tari suporteri din lume: repară o maşină vandalizată în timpul meciurilor | VIDEO

 


Suporterii echipelor de fotbal din Europa au o reputaţie bine-meritată în privinţa comportamentului turbulent provocat de consumul de alcool. Până la urmă pentru asta s-a inventat termenul „huligan”.

Dacă sunteţi pe cale să aprobaţi ceea ce tocmai am spus mai sus, vă vom arăta un clip video ce ne arată excepţia care confirmă regula. O gaşcă de irlandezii s-au adunat în jurul unei maşini şi s-au apucat să o… repare, la propriu. 

Conform Daily Mail, citat de Motor1, un grup de fani ai echipei Irlandei care rătăceau pe străzi înainte de meciul împotriva Italiei, au dat peste o maşină parcată care avea o adâncitură imensă în acoperiş, provocată de cineva care a sărit pe ea.

Din moment ce erau într-o dispoziţie atât de bună, adică în stare de ebrietate, s-au hotărât să-i arate proprietarului maşinii ce înseamnă ospitalitatea irlandeză.

La început, mulţi dintre fani au încercat să introducă bani prin crăpăturile de la uşi pentru a răscumpăra astfel prejudiciul cauzat proprietarului. În timp ce unii introduceau bani alţi fani au început să lovească cu palmele marginile acoperişului pentru a-l face să revenă la poziţia lui normală.

După câteva lovituri şi urale adâncitura a dispărut, stârnind bucuria mulţimii adunate. 

Cum a decurs întregul incident puteţi vedea în clipul video de mai jos. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide