Cel mai accesibil tractor revine pe piaţa din România. Cât va costa

Autor: Bogdan Alecu 16 aug. 2017 Știri auto
Cel mai accesibil tractor revine pe piaţa din România. Cât va costa

Compania Tractorul U650 Braşov din Băicoi, controlată de omul de afaceri Titu Şerban, fostul director al Tractorul Braşov, va demara vânzările tractorului U650 pe piaţa locală, la 10 ani de la încetarea producţiei la Braşov, scrie Ziarul Financiar.

Linia de asamblare a tractoarelor a fost mutată la Băicoi, iar licenţa pentru producţie a fost achiziţionată numai pentru Egipt, astfel încât tractorul putea fi comercializat doar pe piaţa egipteană.

Din vara acestui an vânzarile vor fi reluate şi pe piaţa locală, preţul unui tractor fiind de circa 16.000 de euro, potrivit firmei Total Gimpex, unul dintre primii dealeri care vor vinde tractorul.

Acesta va fi din nou cel mai accesibil tractor de pe piaţa locală, având o putere de 65 CP şi o cutie de viteze manuală cu zece trepte. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide