Cel mai capabil off-roader: Mercedes-Benz G500 4×4² modificat de Brabus (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 06 dec. 2021 Știri auto

Mercedes-Benz G-Klasse este un off-roader extrem de capabil, însă Brabus a ținut morțiș să-l modifice. Rezultatul se numește G500 4×4². Aceată adevărată fiară pe patru roți pare să fie una dintre versiunile „Adventure” ale casei de tuning germană.

Bolidul include o serie de accesorii specifice modelelor off-road, precum protecție sub caroserie, troliu, iluminare suplimentară și un capac pentru roata de rezervă din fibră de carbon.

V8 de 650 CP și 783 Nm!

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Sub capota acestui G500 4×4² a fost montat tot un propulsor V8 bi-turbo de 4,0 litri, dar care a fost „umflat” astfel încât acum produce 650 CP și 783 Nm de cuplu. De asemenea, off-roaderul german a primit e evacuare din titan, care sună incredibil la accelerație maximă.

Cu aceste resurse, „animalul” poate sprinta de la 0 la 100 km/h în circa 6 secunde și să atingă o viteză de top limitată electronic de 240 km/h.

Urmărește filmulețul de mai jos pentru a vedea de ce este în stare acest G500 4×4².

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide