Cui îi aparține cel mai ciudat Rolls-Royce Cullinan? Fanii i-au spus deja că e oribil!

Autor: David Andrei 05 mai 2021 Știri auto

Acesta este, cu siguranță, cel mai ciudat Rolls-Royce Cullinan realizat vreodată în istoria de doar trei ani a modelului. Cui îi aparține SUV-ul bizar?

GALERIE FOTO

Este un Rolls-Royce Cullinan unic în lume. Mașina a fost restilizată de către un producător de haine și accesorii de lux, Chrome Hearts, în colaborare cu Mansory, și adoptă stilul gotic. Modelul este expus luna aceasta la Institutul de Artă Contemporană de la Miami înainte de a merge în garajul noului său proprietar.

Interiorul a fost îmbrăcat complet în piele neagră cu model brodat. Se regăsesc cruci gotice pe scaune, iar bordul și fețele ușilor, dar și suprafața de contact a scaunelor prezintă cusături tip diamant. Se regăsește același model și pe cotieră, dar acolo apar și mai multe pietre strălucitoare. Nu există informații cu privire la tipul acestora.

Și centurile de siguranță au fost modificate și sunt acum îmbrăcate în piele. Pentru care acestea să ofere siguranță, proprietarul a cerut și ajutorul companiei de tuning Mansory.

A fost modificată și grila radiatorului, iar în locul logo-ului Spirit of Ecstasy, au apărut și acolo cruci gotice. Și jantele imită modele din același registru.

Cel mai ciudat Rolls-Royce Cullinan va ajunge pe mâinile unui rapper celebru

Mașina va ajunge pe mâine rapper-ului canadian Drake. În țara lui, prețul de pornire al unui Rolls-Royce Cullinan se apropie de 400.000 de dolari. Nu există informații cu privire la modificări operate asupra motorului. Astfel, sub capotă se regăsește același V12 twin-turbo de 6,75 litri, care dezvoltă 571 de cai putere și care este cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte.

Au fost și persoane care au pus la zid alegerea lui Drake. I-au spus că mașina este oribilă și că îi vor da „unfollow”.

Artistul are acasă o colecție impresionantă de mașini. În garajul său au ajuns mai multe modele Rolls-Royce, un Ferrari LaFerrari, un Bugatti Veyron Sang Noir, un McLaren 675LT, un Maybach 62S, un Mercedes-Maybach G 650 Landaulet și un Bugatti Continental GTC.

Drake își permite să fie colecționar de super-mașini. Potrivit Driving.ca, averea sa se ridică la aproximativ 180 de milioane de dolari americani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide