Cel mai ghinionist şofer: două accidente separate pe acelaşi drum, în 24 de ore

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Fiul unui consilier local din Arad a fost implicat, în ultimele 24 de ore, în două accidente rutiere. Luni, tânărul de 27 de ani s-a răsturnat cu maşina, iar marţi, a intrat cu un alt automobil într-un pom, fiind internat în spital în stare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentele rutiere au fost provocate de către Silviu Săplăcan, fiul consilierului local din municipiul Arad Gheorghe Săplăcan (PSD).

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, tânărul în vârstă de 27 de ani a fost implicat, în ultimele 24 de ore, în două accidente rutiere, pe drumul naţional ce leagă Arad de Timişoara.

Primul dintre accidente a avut loc luni, când maşinii conduse de Silviu Săplăcan i-a explodat un cauciuc, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina.

În accidentul produs marţi, tânărul conducea de data aceasta un autoturism electric, iar martorii spun că rula cu viteză mare când a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac. În acest caz nu au fost văzute urme de frânare.

“Pe DN69, la kilometrul 43, tânărul a pierdut controlul asupra volanului, ieşind cu maşina în decor, răsturnându-se şi rezultând accidentarea lui uşoară”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudiua Iuga.Comentarii
Inchide