Cel mai ieftin BMW Seria 3 de pe Autovit. Cum arată o mașină de doar 1.550 de euro – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 06 mai 2023 Știri auto

Am găsit cel mai ieftin BMW Seria 3 funcțional vândut pe Autovit. Merită cumpărată o mașină care costă doar 1.550 de euro?

Mașinile second-hand reprezintă în continuare o variantă populară printre oamenii care doresc să își schimbe mașina. Există oferte accesibile, variate, iar dacă știi unde să te uiți, poți găsi mașini cu adevărat îngrijite, care merită achiziționate.

Nu toată lumea dispune de banii necesari pentru a achiziționa o mașină nouă sau poate vor doar să cumpere o mașină second-hand pentru un membru al familiei, cum ar fi un tânăr care abia a obținut permisul și trebuie să se acomodeze.

Oricum ar fi, mașini accesibile se găsesc, iar unul dintre cele mai populare mașini second-hand este BMW Seria 3. Noi am găsit cel mai ieftin Seria 3 de pe Autovit, o mașină care costă doar 1.550 de euro.

Ce primești de la cel mai ieftin BMW Seria 3 de pe Autovit?

Mașina listată la vânzare este un BMW Seria 3 Compact din 2002, despre care vânzătorul spune că este un import din Germania. Ne-am putea referi la Seria 3 Compact ca la un predecesor al hatchback-ului Seria 1.

Este o versiune scurtată a celebrului Seria 3 cu codificare de șasiu E46, dar modificările estice nu s-au oprit doar la lungimea mai scurtă: mașina are blocuri optice față/spate diferite și vine doar în configurație cu 3 uși.

Exemplarul vândut pe Autovit este din 2002 și a parcurs 193.000 de kilometri, conform anunțului. Sub capotă există motorul de 1,8 litri și 115 CP, pe benzină, cuplat la o cutie de viteză manuală cu 5 trepte.

Estetic, mașina nu se prezintă rău, dar trebuie să ținem cont că este un autoturism vechi de 20 de ani, așa că vor există defecte estetice atât la exterior, cât și la interior. Mașina este dotată cu aer condiționat manual, geamuri și oglinzi electrice, ABS, ESP și jante din aliaj cu diametrul de 16 inch.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide