Acesta este cel mai ieftin BMW Seria 7 de vânzare în Germania. Ce probleme are?

Autor: ProMotor 17 apr. 2020 Știri auto

Un BMW Seria 7 din 2008 se vinde cu 7.100 de euro. Este cel mai ieftin din parcurile de mașini rulate din Germania. Dar ce probleme are limuzina?

GALERIE FOTO

Acest BMW Seria 7 tocmai a sosit într-un parc de mașini rulate din Germania cu un preț care a atras atenția clienților veniți în căutare de mașini second hand. Altul mai ieftin nu există! Modelul încă n-a ajuns pe internet. Auto-Rulate Germania a mers să verifice mașina. Ce a descoperit?

Limuzina a avut un singur proprietar și, în 12 ani, a parcurs 236.000 de kilometri. Specialistul de la Auto-Rulate Germania este sigur că nu sunt reali.

Citește și:

Seria 7 de vânzare pentru puțin peste 7.000 de euro a fost implicat într-o coliziune frontală. După ce a fost reparată, a rămas un luft mare între capotă și grilă. Se observă și mici scurgeri de ulei, nimic anormal la o mașină de peste un deceniu.

Modelul are faruri xenon automate și jante de 19 inci cu anvelope de vară, care par uzate. Cabina nu este spectaculoasă, dar nici nu arată rău. Navigație Professional, scaune cu reglaje electrice și memorie, pielea de culoare bej este ușor uzată, iar oglinzile electrice nu mai funcționează.

Ce se întâmplă cu motorul?

Limuzina are motor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 326 de cai putere. Dar se pare că acesta are probleme serioase. Nu pornește foarte ușor, transmite vibrații în cabină, nu pare să funcționeze liniar și se oprește la doar câteva secunde de la pornire. În bord se aprinde martorul “Check engine”. La verificarea cu sistemul de diagnoză apare o eroare la cilindrul 6.

Mmotorul este cuplat la o transmisie automată cu șase trepte.

Proprietarul nu oferă nici carte de service și nici manual de utilizare.

Specialistul Auto-Rulate Germania avertizează: poate vi se pare că merită, dar o astfel de mașină are costuri de întreținere și reparație foarte mari.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide