Cel mai ieftin Volvo S90 care se vinde pe mobile.de. S90 este cel mai vândut sedan Volvo

Autor: Marius Vișan 23 apr. 2021 Știri auto

Sedanul Volvo S90 a fost prezentat oficial în anul 2016, în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Modelul a fost gândit ca un rival pentru Mercedes-Benz E-Class and BMW Seria 5.

La momentul lansării, S90 era considerat cardul de acces în clubul sedan premium pentru Volvo. Modelul este echipat cu o serie de tehnologii noi, de la sisteme de siguranță, până la aplicații și servicii de tip cloud.

Una intre atracțiile principale ar fi Pilot Assist. Este funcția avansată de condus semi-autonom ce acționează asupra direcției pentru a menține mașina încadrată în marcajele benzii de circulație și funcționează până la o viteză de aproximativ 130 km/h.

Rezultatele de vânzări din ultimii ani au demonstrat interesul ridicat al clienților pentru noua direcție Volvo în materie de design și tehnologie. La momentul lansării în România, versiunea sedan a lui Volvo S90 avea un preț de pornire de 50.000 de Euro cu TVA inclus.

Totuși, cei mai mulți români preferă să mai aștepte ca modelul să se învechească pentru a deveni mai accesibil. În acest moment, cel mai mai ieftin Volvo S90 rulat costă 16.200 de euro.

Cel mai ieftin Volvo S90 costă 16.200 de euro pe mobile.de

Intră în GALERIA FOTO

Pentru această sumă clientul primește un exemplar fabricat în anul 2018, cu motor diesel de 2,o litri cu 150 de CP. Mașina are un rulaj de 103.065 de km.

Volvo S90 cu pachet R-Design

Pe lângă un design foarte plăcut și un interior premium, S90 oferă o serie de tehnologii inovative care permit un stil de condus semi-autonom. Pachetul include un sistem pentru detectarea animalelor. Mai există și un sistem care detectează părăsirea involuntară a părții carosabile, precum și conectivitate a smartphone-ului prin intermediul aplicațiilor.

Modelul din anunț beneficiază și de pachetul R-Design care înseamnă o grilă modernizată și sistem de evacuare sportiv R-Design. Aceasta îmbunătățește nu doar aspectul vehiculului, ci și modul în care se conduce precum și consumul. Asta pentru că reduce coeficientul de rezistență la înaintare. La interior există scaune scaune sport acoperite cu piele perforată și insigne speciale.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide